måndag 18 januari 2010

nu sitter jag här, trött som få.
Gay försökte ta sig in i sovrummet hela morgonen, så har inte sovit så bra. Sen när jag väl går och öppnar då sticker han. Nu är jag uppe och inte krafsar han på dörren. Lagom irriteradnde. Men jag ska till sjukgymnasten nu vid 11 så det är lika bra att jag kom upp. Har ingen större lust att åka någonstans i dag, magen värker och känner mig bara sur och grinig. Men det är ju måndag.

Var inne hos råttorna nu på morgonen, dom är lagom sura. Det är slut på deras nattliga besök i råttrummet, nu är det buren som gäller nattetid. Varför? jo för att en viss liten råtta (vit och grå) jag säger inga namn så har jag ingenting sagt, går och lägger sig vid dörren och ligger och krafsar och tuggar på den. Katterna står utanför och krafsar tillbaka och det är ett jävla liv. Sen så hoppar katterna på dörrhandtaget, så liten Råtta får numera stanna inne på nätterna.

Kollektiv bestraffning is the shit!

Vad händer annars idag? Hmm ingenting, vilket är skönt. Vila i massa och ska försöka läsa ut min bok och sticka färdigt min halsduk.
Men nu ska jag plocka upp liten röd kisse ur min strumplåda. Tydligen väldigt mysigt att sova där. Detta gillas in då strumporna har en tedens att gå sönder efter hon haft dom i munnen.

Över och ut

Inga kommentarer: